Kokonaisena paistettua kalaa päivän hintaan. Simpukkakastiketta, mätiä, porkkanaa, fenkolia ja perunaa (L, G)
Savustettua lohta, parsaa, kesäperunaa ja tilli-hollandaisea (L, G)
Paistettua ahventa, grillattua broccolinia, haudutettua kaalia ja kuohuviini-voikastike (L, G)
Heinäsavustettua nieriää, vihreää parsaa, kukkakaalia, mummon kurkkua, rapukastike, sekä pohjoismaista perunaa (L, G)
Hauki-”wallenberg”, olut tempuraa, tilliä, hernepyree, sitruuna ja savusärkimajoneesia Maalaisranskalaisia (L)
Surf & Turf Rapua ja kotimainen härän ulkofilee (L, G) Lihan alkuperämaa: Suomi
Sieniraviolia, grillattua portobelloa, vadelmaa ja tryffelivaahtoa (L)
Kotimainen naudanjauhelihapihvi, salaattia, Kolatun juustolan savujuustoa, pikkelöityä kurkkua ja punasipulia, viskimajoneesia, briossisämpylä ja maalaisranskalaisia (L, G pyydettäessä)
Pyhäjärven haukipihvi, salaattia, pikkelöityä kurkkua ja punasipulia, savusärkimajoneesia, briossisämpylä ja maalaisranskalaisia (L)
• Keitettyjä perunoita, tilliä & voisulaa (L,G)
• Maalaisranskalaiset & kuusimajoneesia (L,G)
• Grillattua vihreää parsaa & Hollandaisea (L,G)
• Sydänsalaattia & sitruunavinegrettea (L,G)
• Leipäkori & tuorejuusto (L)
Lajitelma paikallisten, sekä eurooppalaisten juustoloiden juustoja, talon näkkäriä & hilloa
Suklaamarkiisia, valkosuklaamoussea ja marinoituja marjoja (VL, G)
Mansikka pannacotta, mansikkavaahtokarkkia ja marenkia (L, G)
Aukioloajat
Sunnuntai Suljettu
Maanantai klo 10.30–14 (keittiö 14 asti)
Tiistai klo 10.30–14 (keittiö 14 asti)
Keskiviikko klo 10.30–20 (keittiö 19.30 asti)
Torstai klo 10.30–20 (keittiö 19.30 asti)
Perjantai klo 10.30–23 (keittiö 22 asti)
Lauantai klo 14–23 (keittiö 22 asti)
Ravintolaamme on esteetön kulku Kauppakeskus Tullintorin aukioloaikoina
Tisleen uutiskirje
Liity postituslistallemme ja kuulet ensimmäisten joukossa, mitä Tampereen ytimessä tapahtuu!
© 2023 Ravintola Tisle. Kaikki oikeudet pidätetään | Tietosuojaseloste